Husqvarna ST 224

  Besök vår nya Utställning & Butik!

Här hittar Du det senaste inom Skog & Trädgård, allt från Robotgräsklippare till Motorsågar!
Vi har även 4-hjulingar och Mopeder!

Du hittar oss på Voltgatan 5, Arlandastad
Välkommen!

Husqvarna

Husqvarnas sortiment är stort och sträcker sig från små robotgräsklippare till större entrepenad maskiner. Via Husqvarnas hemsida kommer du åt all nödvändig information.

KLIPPO

Klippo är framför allt kända för sina gräsklippare som går år efter år. Välj en Klippo om du är ute efter det där lilla extra i kvalité och resultat.

STIGA

Stiga har ett brett sortiment av trädgårdsmaskiner. Hör av dig eller kom in till oss för mer information om Stigas produktsortiment.

STIHL

STIHL är världens största motorsågstillverkare och i förutom motorsågar hittar du röjsågar, lövblåsar och allt annat du kan tänkas behöva i maskin och tillbehörs väg.

VIKING

VIKING Vikings sortiment fokuserar främst på gräsmattan och trådgården med exempelvis prisvinnande robotgräsklippare, gräsklippare och jordfräsar.

Can-Am

Can-Am Tack vare kombinationen högsta prestanda, manövreringsförmåga och dragkraft så har Can-Am ATV blivit förstahandsvalet för entusiaster och proffs – som kör dem ända fram till prispallen.

Kampanjer

I vår fullservice verkstad tar vi emot din maskin
för reparation och service.

Våra mekaniker är kunniga och har lång erfarenhet inom yrket. Ring, maila eller kom förbi med din maskin så den är redo för en ny säsong!

Läs mer om service!

Servande fackhandel! Proffs & Fritidsmaskiner i Märsta.

Din servande fackhandel. Vi säljer och servar allt inom skog och trädgård. I vår butik och verkstad i Märsta/Arlanda finns allt du behöver t.ex. trädgårdstillbehör, motorredskap och skogsmaskiner.

Läs mer..

Vi sätter ribban högt när det gäller våra kundrelationer

Vi ger Dig som kund en garanterat god service och ett vänligt bemötande detta har vi som våra ledord!

“Vad säger våra kunder.”

”Här finns professionell service! Snabb service och snabba leveranser”

Läs mer om aktuella KAMPANJER!

Kampanjer